Lansat de curând în saloanele partenere tratamentul Selba a impresionat din primul moment în care stiliştii au testat linia de produse. 

Versatilitatea şi multiplele beneficii ale tratamentului au cucerit din prima clipă, iar acest lucru ne-a bucurat enorm, deoarece munca din spatele proceselor de creare şi testare şi-a atins obiectivele. 

Selba: Formula inovatoare pentru prevenţie, protecție și reparare în îngrijirea părului, atât la salon cât şi acasă.

Azi când vorbim despre trendurile legate de aspectul estetic al părului, platformele de socializare au devenit sursă de inspiraţie. 

Clienţii saloanele de înfrumuseţare merg deja inspiraţi şi cu ideea conturată despre următoarea transformare a culorii, texturii sau formei părului. 

Tot mai multe persoane aleg transformările de look, prin procese de decolorare, colorare.

Serviciile chimice pot provoca daune părului, iar în timp acesta devine uscat şi deshidratat datorită pierderii mineralelor şi a vitaminelor care au rolul de a reţine umiditatea în interior.

Utilizarea în exces a instrumentelor de coafare la temperaturi înalte, duc la degradarea graduală a părului. 

Factorii externi precum stilul de viaţă și poluarea mediului contribuie și mai mult la pierderea sănătăţii părului, rezultând păr uscat, deshidratat și fragil. 

Pentru toate aceste efecte nedorite, am conceput un nou tratament profesional, versatil care vine să satisfacă atât nevoile stilistului cât şi dorinţele clientei finale.

În laboratoarele de cercetare am dezvoltat o linie de produse de inovatoare. SELBA ceramide biomimetice. O formulă revoluţionară, autentică care va răspunde nevoilor părului.

Denumirea liniei de produse îşi are rădăcini româneşti. Ne-am inspirat din graiul vechi românesc, iar arhaismul selba, semnifică pădure tânără și deasă.

Cum şi când utilizăm tratamentul? sunt două dintre întrebările la care îţi răspundem în rândurile de mai jos.

Descoperim împreună caracteristicile, beneficiile şi modul de utilizare pentru a înţelege mai bine, funcţionalitatea şi performanţele produselor.

3 tehnologii cheie

Am integrat în Selba trei tehnologii inovatoare cu un procent ridicat de ingrediente active naturale pentru a oferi rezultate excepţionale:

  1. Ceramide biomimetice:

Ceramidele biomimetice contracarează degradarea părului, previn ruperea și apariţia vârfurilor despicate, acţionând ca o sursă vitală de elemente esenţiale pentru un păr frumos și strălucitor. Prin refacerea legăturilor lipidice și refacerea cuticulei, ceramidele biomimetice asigură o protecţie mai bună a cortexului, rezultând un păr mai neted și mai sănătos.

     2. Uleiuri fermentate:

Am selectat un complex de 5 tipuri de uleiuri fermentate, ulei de Argan, migdale dulci, seminţe de ceai verde, seminţe de floarea soarelui și ulei din semințe de Camelie. 

Beneficiile acestora sunt de hrănire în profunzime, hidratare, cu un efect puternic antioxidant, îmbunătăţind sănătatea generală a părului.

    3. Extract de rodie:

Extractul de rodie din Selba conţine un complex lipozomal care oferă o acţiune antioxidantă puternică. Acest complex, este obţinut prin reciclarea pericarpului din rodie. Acest extract acţionează prin sigilarea cuticulei părului, menţine culoarea și protejează împotriva razelor UV.

Formulă Naturală şi Etică

Toate produsele respectă abordarea contemporană, având o formulă vegan friendly cu un procent ridicat de ingrediente active naturale. 

Produse

Linia de produse este concepută atât pentru tratamentele profesionale în salon, cât și pentru rutinele de întreținere realizate acasă.

Selba spray reparator (uz profesional)

Acest spray exclusiv joacă un rol vital în repararea, prevenirea și protejarea structurii părului. Ajută la păstrarea și protejarea părului de degradarea cauzată de tratamentele chimice.

Selba şampon reparator (uz profesional și rutină pentru acasă)

Șamponul de curăţare pregătește părul pentru etapele următoare. Formula sa este îmbogăţită cu elemente reparatoare, asigurând o bază puternică pentru un păr mai sănătos.

Selba mască reparatoare (uz profesional și rutină pentru acasă)

Masca reparatoare, hrăneşte şi hidratează părul în profunzime, restabilind hidratarea și sănătatea generală a părului.

Selba leave-In reparator(uz profesional și rutină pentru acasă)

Leave-in reparator cu un puternic efect anti-frizz, care protejează părul de căldură și factorii externi de mediu. Acţionează ca un scut împotriva daunelor cauzate de tratamente chimice și mecanice.

Tratamente, Beneficii și utilizare

Selba oferă o soluţie inovatoare pentru îngrijirea părului, cu accent pe prevenţie, protecţie și reparare. Prin puterea ceramidelor biomimetice, uleiurilor fermentate și a extractului de rodie, produsele Selba oferă rezultate vizibile și ajută la menţinerea sănătăţii părului atât în saloanele profesionale cât şi în rutina de îngrijire acasă. Cu o formulă vegană și un procent ridicat de ingrediente active naturale, Selba transformă modul în care ne îngrijim părul, asigurând  protecţie, hidratare, volum și prevenind degradarea pentru obţinerea unui păr mai frumos şi mai sănătos.

Salon utilizare profesională

4 PRODUSE multiple tratamente profesionale

Tratamentele în salon pot fi personalizate prin integrarea şi mixarea utilizării produselor creând servicii diferite.

Utilizare Acasă

Descoperă rutină de utilizare a produselor Selba acasă pe www.ikonik.ro

Produsele Ikonik Selba pot fi achiziţionate doar din saloanele partenere din întreaga ţară.

Product photography: @ralucaciornea

 #ikonikselba#ikonikromania #ikonikhair #ikonik #ceramidebiomimetice #reparare #professional #products #hairstylist #color #lucera #ikongrowingeducation #ikongrowingbeauty