IKONIK despre brand, stiliști şi recunoștinţă în primul an de la lansarea oficială în România. 

A trecut un an de la lansarea în România a brandului Ikonik, un an în care am deschis noi parteneriate şi le-am consolidat pe cele care le-am început cu mult timp în urmă. 

Acum la trecerea unui an, spunem cu toată bucuria că brandul nostru IKONIK, a fost primit de către stiliştii români cu multă deschidere.

Ikonik 

Ne reamintim că am ales metafora soarelui ca și fundament al brandului IKONIK® pentru a sugera centralitatea stilistului, cel care ne oferă inspiraţia și direcţia în realizarea produselor cosmetice profesionale. Poziţia sa „iconică” este reprezentată în simbolul grafic al logo-ului nostru printr-un soare stilizat ale cărui raze converg ca niște săgeţi spre centru.

Fiecare linie de produse este denumită folosind cuvinte vechi româneşti, deoarece nu ne îndepărtăm de rădăcinile noastre, de esenţa românească, de modul autentic prin care vorbim despre Lucera, Zimzar, despre soarele IKONIK.

Stiliști

Un an în care le-am făcut cunoștinţă coaforilor din România cu brandul nostru şi am fost surprinşi de primirea şi deschiderea de care am avut parte. Suntem oameni care vindem altor oameni, creăm legături şi creştem împreună. Oamenii care spun şi promovează povestea IKONIK: colegii noștri, echipa de educaţie au avut un rol definitoriu în creşterea brandului, iar calitatea produselor consolidează încrederea în brand. 

Acum pe final de an am lansat un proiect  frumos care defineşte viziunea noastră şi conturează primul an, IKONIK în România.

În cadrul proiectului, realizat de artistul fotograf Raluca Cionea, am surprins: stări, emoţii, o echipă unită şi puternică. 

Personalităţile diferite şi unice contrastante, formează o sinergie perfectă între viziunea noastră şi elementul comun care ne reuneşte.

Alături de echipa de educaţie, ne-am oprit pentru o clipă, am respirat profund şi am privit lumea din exterior, iar apoi am privit în interiorul nostru. Am văzut încă odată că ceea ce ne leagă este pasiunea pentru arta părului frumos.

În 2022 trainerii IKONIK au devenit promotorii valorilor, viziunii şi misiunii noastre.

Viziunea noastră: ne dorim ca IKONIK să fie prima alegere de produse profesionale destinate părului, pentru saloanele din România.

Misiunea noastră: ne dorim să reprezentăm comunitatea de stilişti din România dezvoltând un portofoliu adaptat mereu nevoilor acestora.

Valorile noastre:

rămânem aproape

suntem de încredere

și promovăm simplitatea.

IKONIK primul brand de produse profesionale pentru păr, creat special pentru stiliştii români.

Recunoştinţă

Ne întoarcem cu recunoştinţă, iar la final de an vă mulţumim vouă, tuturor celor care ne-aţi fost alături: colegilor, echipei de educaţie, partenerilor, coaforilor din întreaga ţară.

Rămâneţi aproape pregătim un an plin de noutăţi!

 

LA MULŢI ANI! 2023

 


Credite:
Stiliști Ikonik
@nellabotirla @merakiprofessionalbeautysalon @elidaardelean @persemprelb @mirabelacioloca @dinu_alina_hairstyle_designer @tina.mihali @andreeakatona @ancasavanyu @constantincucu @maicanioana @corban_roxana_hairstylist @galan.andrei @vlad.zah @mariusonaci @diana.michnea @anca_oros_ @andreeai0nita @larisachis @alexandru.cute @alinasburlea @jullycornea 
Fotograf: @ralucaciornea
#ikonikfeelings #ikonikmindset #ikonikmood #ikonikromania #ikonikhair #ikonikcolor #professional #products #hairstylist #color #lucera #ikongrowingeducation #ikongrowingbeauty