Cel mai nou tratament profesional OLAPLEX a fost lansat şi în România. 

OLAPLEX BROAD SPECTRUM CHELATING TREATMENT

Este un tratament chelator profesional, care curăţă în profunzime până la nivelul cortexului, fără a elimina umiditatea și proteinele esenţiale. Acesta îndepărtează o gamă largă de metale grele, minerale, poluare, clor, medicamente, decolorând depozitele de cupru pentru a crea o pânză curată, astfel obţinem rezultate optime cu toate serviciile chimice aplicate ulterior. 

Știai că tratarea în exces a părului  timp îndelungat,  poate duce la un rezultat nedorit?

Când un client are depozite de reparare în exces, acestea creează o barieră care împiedică penetrarea corectă, afectând în cele din urmă rezultatul final? Serviciile de culoare și cele chimice devin mai puţin previzibile, iar structura părului nu se comportă exact cum ar trebui. Depunerile adânci în cortex nu dăunează doar părului, acestea pot ţine la distanţă şi strălucirea acestuia.

De ce funcţionează acest tratament?

Pentru că îndepărtează particulele dăunătoare fără a deteriora părul. Conţine Vitamina C , care are un puternic rol de curăţare a scalpului oferind protecţie antioxidantă împotriva poluării și a radicalilor liberi. Ajută la eficientizează serviciilor chimice, aplicate ulterior. Facilitează obţinerea unei culori vibrante. Redă strălucirea naturală şi face părul mai neted şi mai uşor de manevrat.

INGREDIENTE

BROAD-SPECTRUM CHELATING BLEND + BIS-AMINOPROPYL DIGLYCOL DIMALEATE

Conţine un amestec de agenţi chelatori cu spectru larg, fără surfactanţi, cu extract de prune Kakadu, bogate în vitamina C, pentru a pătrunde în cortex și pentru a purifica părul, îndepărtând depunerile persistente. Amestecul de agenţi chelatori au rol de purificare şi calmare a scalpului.

BIS-AMINO – tehnologia patentată recreează legăturile disulfide, conectând legăturile rupte găsite adânc în structura părului pentru a îmbunătăţi dramatic sănătatea, puterea și integritatea părului.

DE CE TRATAMENTUL ESTE DIFERIT?

Urmărim diferenţele din trei perspective. 

SĂNĂTATEA PĂRULUI 

Tratamentul este potrivit clienţilor care au nevoie de mai mult decât un șampon de curăţare, un tratament purificator care conferă părului punctul de plecare sănătos pe care îl merită.

ŞTIINŢIFIC DOVEDIT

Tratamentul conţine tehnologia OLAPLEX ®Bond-Building şi Olaplex Broad-Spectrum Clarifying Blend pentru a obţine un păr curăţat şi purificat în profunzime.

PREGĂTEŞTE PĂRUL

În urma tratamentului părul reflectă lumina, culorile sunt mai vibrante și efectele mai previzibile la orice serviciu chimic, astfel încât să aveţi mai mult control creativ.

Următoarea schemă de produse este structurată pentru ca hairstilistii, să recomande alegerea produselor în rutinele de tratament. 

OLAPLEX® PRO TOOL BOX PRO Rx

BROAD-SPECTRUM CHELATING TREATMENT

No.1 BOND MULTIPLIER 

No.2 BOND PERFECTOR 

4-IN-1 MOISTURE MASK

TRATARE

No.0 INTENSIVE BOND BUILDING HAIR TREATMENT 

No.3 HAIR PERFECTOR®

No.8 BOND INTENSE MOISTURE MASK

MENŢINERE

No.4C BOND MAINTENANCE ® CLARIFYING SHAMPOO No.4 BOND MAINTENANCE™SHAMPOO

No.4P BLONDE ENHANCER™TONING SHAMPOO

No.5 BOND MAINTENANCE™CONDITIONER

PROTECŢIE

No.6 BOND SMOOTHER™

No.7 BONDING OIL™

No.9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM

OLAPLEX BROAD SPECTRUM CHELATING TREATMENT este un produs profesional integrat în servicii de tratament, realizate doar de către hairstilisti în cadrul saloanele partenere din întreaga ţară.

#olaplex #olaplexprox #ikongrowingeducation #ikongrowingbeauty