Filosofia brand-ului OLAPLEX este simplă şi sustenabilă. 

Inspiraţie | Știinţă | Protecţia mediului 

OLAPLEX a fost lansat în abul 2014 și a schimbat pentru totdeauna industria părului. Tehnologia OLAPLEX de multiplicare a legăturilor din structura firelor de păr a prezentat o nouă categorie de îngrijire a părului, care a creat oportunități de a aborda cu succes servicii chimice mai îndrăznețe și provocatoare. Promisiunea OLAPLEX a fost să asigure integritate părului în timpul tuturor serviciilor chimice. Aceasta a oferit coaforilor posibilitatea de a repara părul deteriorat în timpul serviciilor chimice, obținând rezultate care nu pot fi dobândite fără OLAPLEX. Sistemul de îngrijire pentru acasă s-a dezvoltat odată cu trecerea timpului, iar acum portofoliul de produse este tot mai complex. 

Un nou produs completează linia de produse, haideţi să aflăm mai multe despre acesta.

OLAPLEX® No.4C BOND MAINTENANCE™ CLARIFYING SHAMPOO

a fost creat pentru a deschide calea către un păr mai sănătos. 

AI ŞTIUT CĂ? 

Poluarea, excesul de uleiuri şi produse pot deteriora părul, lăsându-l greu de coafat, gras, mat şi lipsit de vitalitate.

Chiar şi părul aparent sănătos poate fi greu de controlat, frizzy, fără volum și uscat sau gras la atingere. Impuritățile din apă, aer și produsele utilizate în exces se pot manifesta ca semne de deteriorare dacă sunt lăsate în păr fără a fi îndepărtate. Acestea pot duce la daune reale, cum ar fi: părul subțire care se rupe, vârfuri despicate uscate și fragile, încrețit, indisciplinat şi lipsit de strălucire. 

CE ESTE?

OLAPLEX No.4C Bond Maintenance® Clarifying Shampoo are o formulă specială cu sistem integrat de curățare cu spectru larg care îndepărtează mineralele apei dure, impuritățile și uleiurile. Elimină o gamă largă de impurități din păr sau de pe scalp, inclusiv metalele grele, clorul și poluanții chiar după prima utilizare, fără a afecta nivelul de hidratare al părului sau proteinele esențiale. După utilizare obţinem un păr deosebit de curat, neted și strălucitor. Astfel deschidem calea celor mai optime rezultate din rutina de reparare a părului.

PROTECŢIE | FORTIFICARE | REPARARE.

CE CONŢINE DIFERIT: ➤ Un sistem avansat de curățare cu spectru larg ➤ Curăță în profunzime și nu usucă părul. Lasă părul strălucitor, neted și mătăsos la atingere. ➤ Formula conţine tehnologia patentată OLAPLEX Bond Building Technology™. BIS-AMINOPROPYL DIGLYCOL DIMALEATE O moleculă unică, exclusivă, fără siliconi şi uleiuri, care reface permanent legăturile rupte care se găsesc adânc în structura părului pentru a îmbunătăți sănătatea, puterea şi integritatea părului. 

PĂR PERFECT CURAT 

Un șampon de curățare cu spumă bogată şi densă, care îndepărtează impuritățile dăunătoare de pe suprafața firelor de păr și nu usucă părul.

DOVEDIT ȘTIINȚIFIC

Creat cu tehnologia OLAPLEX® Bond Building technology și sistemul nostru de curățare cu spectru larg pentru un păr care arată și se simte mai sănătos

PREGĂTIRE ȘI MENȚINERE  

Acest șampon versatil poate fi folosit înaintea tratamentelor de reparare a legăturilor disulfide pentru a optimiza rezultatele sau întreţinerea săptămânală acasă, ca parte a rutinei de curățare a părului.

SCHEMA DE TRATAMENT | pentru a înţelege mai uşor selecţia produselor recomandate de către hairstilistul tău

OLAPLEX® PRO TOOLBOX PRO Rx 

No.1 BOND MULTIPLIER

No.2 BOND PERFECTOR 4-IN-1 MOISTURE MASK 

TRATAMENT 

No.0 INTENSIVE BOND BUILDING HAIR 

No.3 HAIR PERFECTOR®

No.8 BOND INTENSE MOISTURE MASK 

MENȚINERE 

No.4C BOND MAINTENANCE ® CLARIFYING SHAMPOO 

No.4 BOND MAINTENANCE™ SHAMPOO 

No.4P BLONDE ENHANCER™ TONING SHAMPOO 

No.5 BOND MAINTENANCE™ CONDITIONER 

PROTECŢIE 

No.6 BOND SMOOTHER™ 

No.7 BONDING OIL™ 

No.9 BOND PROTECTOR NOURISHING HAIR SERUM

“OLAPLEX No.4C  îţi oferă un păr strălucitor, curat şi îţi face culoarea mai vibrantă.” 

Produsele se găsesc în saloanele partenere din întreaga ţară. Pentru a afla lista acestora accesează @olaplexromaniaoficial  de facebook sau Instagram, iar echipa noastră de social media te va consilia şi  îndruma spre cele mai apropiate saloane partenere. 

#OLAPLEX4C #OLAPLEX #ikongrowingbeauty