Povestea noastră continuă cu lansarea noii linii de colorare Ikonik Lucera Crema

Stiliștii care până acum au participat la evenimentele noastre au fost cuceriţi de povestea IKONIK. Calitatea produselor confirmă şi consolidează încrederea în brand. Astfel că alături de voi am crescut brandul IKONIK, într-un mod firesc şi organic. Produsele sunt concepute în România şi produse în Italia. Am urmărit să realizăm producţia în Italia datorită infrastructurii dezvoltate, a istoriei şi tradiţiei acestora în realizarea produselor profesionale premium. De aceea şi de acum înainte vom căuta să găsim cele mai recente tehnologii care îmbină funcţionalitatea cu inovaţia.

Nouă linie de colorare Lucera Crema reprezintă sinergia dintre ingredientele active şi calitatea pigmenţilor, iar pentru a comunica simplu şi direct raţionamentele care stau la baza lansării produselor vă prezentăm ghidul de comunicare al liniei.

De ce?

Am lansat Lucera Crema deoarece am identificat nevoiele coaforilor, aceea de a avea o colorare cremă ton pe ton.

Ce este?

Lucera crema este o vopsea semipermanentă, care nu conţine amoniac şi are beneficii multiple pentru păr.

Ce face?

Este o vopsea ton pe ton cremă, care nuanţează părul în culori dinamice, dar care-şi păstrează luminozitatea. Ingredientele active sunt atent selecţionate pentru a trata, hrăni şi hidrata părul în timpul colorării. Vopseaua nu modifică baza naturală a părului, astfel că Lucera Crema este unul dintre produsele de colorare indispensabile în realizarea tehnicilor de suviţare. 

Ce conţine?

Conţine 4 ingrediente active care protejează, hrănesc şi hidratează părul în timpul procesului de colorare. 

GUMĂ DE GUAR – cu proprietăţi intens hidratante, hrănitoare și filmogene. Acesta protejează părul împotriva agenţilor chimici.

PROVITAMINA B5 – are o acţiune de fortificare a structurii firului de păr.

ULEI DE MACADAMIA – oferă strălucire și hidratare intensă.

EXTRACT DE LĂMÂIE – are proprietăţi antioxidante care ajută la  menţinerea culorii, timp îndelungat.

Produsul este rezultatul unui echilibru perfect între baza hidratantă și pigmenţii de înaltă calitate care au un grad ridicat de puritate. 

Cum se utilizează?

Aplicarea se recomandă a fi realizată pe părul umed şters cu prosopul sau uscat în proporţie de 80%, în cazul unei decolorări realizate în prealabil. Timpul scurt de acţionare de 20 de minute, face ca fiecare experienţă să fie temporizată eficient. 

Care sunt beneficiile?

Formulă delicată, fără amoniac, protejează scalpul și firul de păr. Pigmenţi de înaltă calitate şi bază puternic hidratantă sunt într-o sinergie perfectă pentru obţinerea unui rezultat excelent care nu doar pigmentează ci şi protejează părul.

Se pot obţine atât șuviţe intense și strălucitoare cât și efecte naturale. Rezultatul este unul uniform, strălucitor și mătăsos care se păstrează în timp. 

Din momentul lansării liniei şi intrarea acesteia în saloane, răspunsurile stiliştilor în urma testării produselor consolidează încrederea în brand, iar asta reprezintă reuşita noastră.

Care sunt momentele care rămân în amintirea noastră?

Sunt momentele care în esenţă contează pentru noi. Sunt zâmbetele de pe chip sau plăcerea revederii şi satisfacţia descoperirii unor noi produse care au puterea să evidenţieze creativitatea stiliştilor.

Fiecare poveste conturată de fiecare stilist poate fi IKONIKĂ, iar ceea ce creezi în salon zi de zi îmbinând creativitatea şi funcţionalitatea produselor, te face UNIC, iar unicitatea stiliştilor reprezintă sursa noastră de inspiraţie.

#ikonikhair #ikongrowingeducation #ikongrowingbeauty