Proiectul Nashi Store In Store s-a deschis şi în Bacău, oraşul natal al Lidiei Bogdan.

În articolul de mai jos vă invităm să parcurgem împreună povestea care stă la baza salonului Persempre. 

Lidia, spune-ne care este povestea ta?

Am o experiență de aproape 20 de ani în domeniul de hairstyle, combinată cu pasiunea mereu vie pentru descoperirea tainelor firului de păr. Sunt hairstylist şi owner al saloanelor Persempre din Bacău şi Bucureşti. Pasiunea pentru frumuseţea părului, dar şi atitudinea mea mereu pozitivă fac ca fiecare zi petrecută în salonul din Bacău să reprezinte un exerciţiu de creativitate. 

Care este povestea salonului PerSempre?

PerSempre s-a născut din dorința puternică de a-i ajuta pe oameni să-şi găsească frumuseţea exterioară. Îmi place să relaționez și mereu am simțit că am o misiune, aceea de a aduce voia bună în jurul meu. Pentru a-mi atinge pe deplin obiectivele, acum 13  ani pasiunea pentru frumuseţea şi sănătatea părului  m-au determinat să-mi doresc să devin un bun profesionist şi să pun bazele deschiderii primului salon pe care l-am administrat. 

Așadar, ultimii 13 ani au fost despre povești, povești despre și cu fire de păr, povești aducătoare de energie pozitivă, povești despre lumini și umbre, tonuri, culori mai calde sau mai reci. De-a lungul timpului am ascultat dorinţele clienţilor mei, pe unele le-am îmbunătățit, iar pe altele le-am recreat în stil PerSempre! 

Întotdeauna în contact cu trendurile actuale, tehnica și lucrul în echipă, combinată cu pasiunea mereu vie pentru descoperirea tainelor firului de păr. 

Ce te-a determinat să-ți dorești să faci parte din proiectul Nashi Store in Store?

Valorile Nashi se identifică foarte mult cu valorile PerSempre și implicit cu valorile mele, ca om. Nashi este despre calitate și exclusivitate, iar aceste două lucruri mi-au plăcut foarte mult încă de la început. Cred că acest fapt a creat, în primul rând, legătura și contextul ideal pentru a aduce Nashi Store in Store la Bacău.

Ce înseamnă Nashi pentru tine?

Nashi înseamnă pentru mine și evoluție – o evoluție a standardelor de produs, dar și de experiență cu produsul. Este important că prin conceptul Nashi, fiecare client este ghidat de către un specialist spre a lua o decizie corectă în ceea ce privește îngrijirea de acasă, în funcție de tipologia și necesitatea sa. Având la dispoziție o gamă atât de variată de produse, cu ingrediente echilibrate pentru un grad extraordinar de eficiență, este chiar simplu să faci recomandări!

Și încă un lucru pe care îl găsesc fascinant la brandul Nashi, este prețiozitatea, dacă o pot numi așa, și respectul pe care acesta îl impune prin disciplina și principiile evidențiate în raport cu colaboratorii săi.

Mă bucur mult că Nashi Store in Store este acum și la noi, la Salon PerSempre.

Acest proiect este oglinda perfectă pentru o echipă care își armonizează zilnic calitățile spre a oferi excelență.

Vă invităm să le treceţi pragul, Lidiei şi întregii sale echipe din Bacău, pentru o doză de bună dispoziţie şi multe recomandări pentru îngrijirea părului. 

#nashistoreinstorebacău #ikongrowingbeauty