Suntem încântaţi să vă prezentăm un nou brand în distribuţia noastră.

Am lansat oficial în România SACHAJUAN, un brand minimalist, pe care te invităm să-l descoperim împreună.

POVESTEA BRANDULUI

SACHAJUAN este un brand profesional suedez creat de doi hairstylisti: Sacha Mitic şi Juan Roselind, iar din numele combinate ale celor doi, provine denumirea brandului.

Produsele au fost concepute având la bază nevoile coaforilor identificate de către cei doi creatori. Primul produs lansat a fost în anul 2004, sunt aproape 20 de ani de prezenţă a acestora în industria de înfrumuseţare.
Liniile de produse sunt potrivite atât pentru hairstylisti, cât şi pentru consumatorii finali, deoarece tratează probleme fiecărei tipologii de păr.

POVESTEA NOASTRĂ

Ne-am început carierele la sfârşitul anilor 70, explorând domeniul părului şi al frumuseţii. Am parcurs diferite etape, fiind inspiraţi de timp, oameni, cultură şi idei interesante despre viaţă. Mişcarea, textură şi formă pot transforma părul pentru a arăta frumos şi natural, iar asta reprezintă întotdeauna o provocare. Am utilizat toată experienţa noastră dobândită în timp atingând succesul, dar şi simţind eşecul pentru a crea produse în care noi credem. Acestea au devenit cele mai importante instrumente în activitatea noastră de hairstilisti. Îmbinăm înalta performanţă cu cele mai moderne tehnologii, combinate cu linii estetice simple printr-o comunicare facilă. Produsele pe care noi le creăm sunt uşor de înţeles şi de utilizat de către oricare hairstylist, dar şi de către consumatorul final. Mediul din salon reprezintă în continuare sursa noastră de inspiraţie în dezvoltarea produselor. Azi această dezvoltare este ghidată de creative director- Sacha Mitic. Rezultatul: produsele SACHAJUAN sunt realizate să satisfacă şi cele mai ridicate nevoi ale hairstilistilor, începând de la Sacha şi Juan. Azi brand-ul este prezent în peste 30 de ţări din Stockholm până în Sydney.

FILOSOFIA BRANDULUI

Filosofia noastră îmbină stilul cu esenţa şi forma cu funcţionalitatea.
Îmbinăm înalta performanţă cu cele mai moderne tehnologii, combinate cu linii estetice simple printr-o comunicare facilă.
Produsele pe care noi le creăm sunt uşor de înţeles şi de utilizat de către oricare hairstylist, dar şi de către consumatorul final.
La lansarea brandului, produsele prezente în piaţă erau diverse şi complexe. Astfel că ne-am dorit să păstrăm lucrurile simple, pentru hairstylisti şi clienţii noştri. De la începutul anilor 2000 am colaborat cu cercetători suedezi pentru a produce produse profesionale. Am lăsat performanţă ridicată a produselor noastre să dezvăluie calitatea acestora, evitând reclamele comerciale. Utilizăm doar ingredientele necesare, nimic prea mult sau prea puţin şi suntem oneşti privind informaţiile produselor noastre.

VALORILE NOASTRE

Conceptul
Produsele noastre au fost create pentru a fi utilizate, atât de hairstilisti, cât şi de clienţii acestora pentru obţinerea frumuseţii naturale în cel mai simplu mod cu putinţă. Fiecare produs a fost creat pentru a consolida încrederea obţinerii unui look personal modern şi simplu.
Formula
Formulele noastre se bazează pe ingrediente de înaltă calitate şi performanţă. Caracteristicile produselor sunt uşor de înţeles, iar ingredientele au o denumire precisă pentru a înţelege cu exactitate beneficiile acestora. Îţi spunem de la început care este rolul creării unui produs şi cum se utilizează. Astfel este uşor să alegi produsul potrivit şi să realizezi un păr frumos în fiecare zi.
Viziunea noastră e simplă: şamponează, aplică balsam şi foloseşte un tratament la nevoie pentru a avea o fundaţie stabilă în aranjarea părului. Obiectivul nostru este acela de a face părul să arate, să se simtă şi să aibă mişcarea unui păr, dar a unui păr sănătos. Pentru a realiza acest lucru privim părul prin trei perspective: suprafaţă, structura şi formă, deoarece aceste dimensiuni contribuie la aspectul final al acestuia. Chiar dacă părul nu are viaţă mai jos de rădăcini, keratina ca structură poate fi modelată pentru a îmbunătăţi felul în care arată textura şi forma părului. Prin protejarea şi consolidarea caracteristicilor structurii părului putem îmbunătăţi îngrijirea acestuia. Fiind inspiraţi de acest lucru, am creat ocean silk technology pentru a ajuta la crearea look-ului dorit de fiecare client în parte. În procesul de dezvoltare al fiecărui produs am avut alături profesionişti. Ne-am dorit să oferim oamenilor frumuseţea părului simplu şi frumos.

OCEAN SILK TEHNOLOGY

Selectăm ingrediente urmărind puritatea şi performanţa acestora. Extragem din ocean două tipuri de alge naturale: Rhodophyceae şi Chondrus Crispus. Rhodophyceae are proprietăţi care fortifică structura părului, sporesc elasticitatea şi hidratează. Acţionează în interiorul structurii firului de păr, conferind un boost de minerale, echilibrând procentul de magneziu, calciu, mangan şi zinc, dezechilibru provocat de daunele zilnice. Chondrus crispus lucrează la suprafaţa părului. Conţine o cantitate ridicată de Calciu şi Zinc, care ajută la menţinerea strălucirii şi protecţiei părului. Extractele din alge, hrănesc şi echilibrează funcţiile scalpului. Datorită faptului că denumirea acestor alge este în latină, le-am denumit simplu‚’’Ocean Silk Technology’’. Aceasta este modalitatea noastră de a descrie clar şi simplu proprietăţile şi beneficiile acestor ingrediente care ajută la: creşterea elasticităţii, hidratării şi strălucirii părului.

Am creat colecţii pentru fiecare linie de produse în parte, iar acestea sunt specifice în funcţie de nevoile părului. Te invităm să descoperi lumea SACHAJUAN, întreabă-ţi hairstylistul dacă a auzit de brandul nostru, deoarece la nivel mondial SACHAJUAN are nenumărate premii şi apariţii în reviste şi editoriale de beauty precum: VOGUE, GLAMOUR, ESQUIRE, GQ, ALLURE, FORBES, COSMOPOLITAN,HARPER’S BAZAR, INDEPENDENT, ELLE
Produsele se vor găsi în curând în cadrul saloanelor partenere Ikon, din întreaga ţară.

#sachajuan #ikongrowingbeauty