Un nou proiect Nashi Store in Store s-a deschis la Bistriţa.

Cult by Nella Botîrlă a devenit al treilea Store in Store din România. În rândurile de mai jos, Nella ne-a spus povestea business-ului său, dar şi ce înseamnă colaborarea cu brandul Nashi.


 Care este povestea salonului Cult by Nella Botîrla?

Povestea mea ca hairstylist începe în anul 2008, atunci când din pasiune mă jucăm cu soarele și razele sale pe care le puneam, cu drag și grijă, în părul clientelor ce-mi treceau pragul. Părul sănătos este unul dintre obiectivele mele, astfel că mi-am dorit mult mai mult. Aşa a luat naștere visul meu de a avea o echipă, de a trece la un alt nivel. Acum un 1 an jumătate, am deschis salonul CULT by Nella Botîrla, într-o formă extinsă. Am ales să fac asta deoarece fără o echipă alături de mine, eram conștientă că nu aş fi putut să realizez la fel de multe lucruri.


 Ce înseamnă pentru tine proiectul Nashi Store in Store?

Nashi store in store ne oferă prilejul dea oferi clientelor întreaga linie Nashi Argan, produsele specifice nu se găsesc în altă parte, în alte saloane și nici măcar în magazine online. Nashi Store in Store aduce plus valoare atât salonului, cât și comunității noastre, fiind un nou concept prezentat în orașul Bistriţa.


Ce spun clientele care au parte de experienţa Nashi Store in Store în cadrul salonulu?

În ultima perioadă am primit foarte multe feedback-uri pozitive, datorită faptului că în momentul de față, oferim o gamă variată de produse îndrăgite de clientele noastre.

Care sunt tratamentele și produsele Nashi, cele mai solicitate și apreciate de clienții tăi?

Pe partea de tratamente amintesc linia FILLER THERAPY tratamentul în 3 pași şi îmi doresc să precizez că fiolele – filler therapy lifting express sunt cerute de către toate clientele noastre, deoarece efectul lor este instant.
Un alt serviciu cerut în salon este tratamentul anti cădere Capixyl, iar consilierea şi recomandarea noastră pentru continuarea acasă, reprezintă succesul acestui tratament.
Fără doar și poate, cel mai iubit produs al salonului este MASCA INSTANT, fără de care nu ne-am mai vedea rutina de îngrijire completă. În salonul nostru colorarea şi obţinerea blondurilor perfecte sunt cele mai solicitate servicii, astfel că printre produsele noastre favorite sunt şamponul și balsamul Blondy Joy- linia cu pigment violet.


Ca hairstylist, ce îți place la brandul Nashi?

Ador produsele Nashi, îmi plac deoarece acestea se găsesc doar în saloanele de înfrumuseţare și în special le iubesc pentru că au o echipa făină în spate cu care lucrez de câțiva ani, iar produsele se ridica la nivelul așteptărilor.

 


Spune-ne despre echipa ta și despre ce face ca salonul tău, să fie diferit?

E diferit să lucrezi în echipă, e familia mea numeroasă, unită, creştem şi ne dezvoltăm împreună. Ne străduim să oferim clientelor o experienţă frumoasă, să se simtă ca acasă. Astfel că investim continuu în educaţia noastră pe plan personal și profesional pentru a putea aduce pe piața din Bistriţa, toate noutățile legate de culoare, tunsoare și îngrijire.

#nashiargan #ikongrowingbeauty