Primăvara să vă fie frumoasă #nashilovers!

E mesajul nostru pentru toţi iubitorii Nashi Argan din întreaga ţară, un mesaj plin de optimism şi de veşti bune.

Un nou proiect Nashi Store In Store s-a finalizat la Piatra Neamţ. Concept by Jully Cornea a devenit al doilea Nashi Store In Store Oficial din România.

Povestea brandului nostru în salonul Concept by Jully Cornea  a început acum mai bine de 5 ani, de la primul produs profesional utilizat.

Identificarea cu idealurile filosofiei Nashi Argan au condus spre demararea şi realizarea în salonul deţinut de Jully Cornea a proiectului Nashi Store In Store. Dorinţa de a putea oferi clienţilor o experienţă multisenzorială începând cu tratamentele și liniile profesionale realizate şi recomandate de hairstiliştii salonului până la experienţa achiziţionării produselor de îngrijire pentru acasă.

Toate acestea pentru #nashilovers, dar să vedem ce înseamnă să fi un NashiLover?

Este întrebarea pe care ne place să o adresăm direct unui NashiLovers  pentru a colecta experienţele, sentimentele, opiniile și a le putea împărtăși cu întreaga noastră comunitate, învăţând din nevoile și dorinţele celor mai fideli cumpărători ai noștri. Fiecare produs Nashi nou lansat s-a născut din dorinţa clientului final. Credem că fiecare produs care este achiziţionat are nevoie de consultanţă astfel că recomandarea specialistului, a hairstilistului este necesară.

De ce Nashi Store In Store?

Privim partea de cumpărare a produsului ca o experienţă în sine. Pentru a cumpăra un produs profesional de îngrijire, ai nevoie de informaţii corecte, care să te ghideze în alegerea celui mai bun produs, potrivit nevoilor părului şi a pielii tale. Experienţa pe care o trăieşti în colţul dedicat revânzării Nashi este unică. Ai la dispoziţie întreaga gama de produse,  atât cele destinate îngrijirii părului, a feţei cât şi linia Home & Fragrance disponibilă doar în saloanele tip Store In Store. Ai primit recomandarea de produse din partea specialistului, apoi în acest spaţiu din cadrul salonului dedicat revânzării poţi şi ai libertatea să achiziţionezi produsele Nashi dorite.

În 2021 am pregătit pentru tine alături de partenerii noştri hairstilişti tot mai multe proiecte Nashi Store In Store în întreaga ţară. Te vom anunţa de lansarea fiecărui proiect în parte pentru a cunoaşte toate locaţiile.  Da, aşa e noi nu avem diponibilă vânzarea online, dar ne dorim ca tu să poţi achiziţiona cu uşurinţă liniile nostre de produse.

O primăvară frumoasă! #nashilover #ikongrowingbeaty