Crăciunul este una dintre cele mai aşteptate sărbători ale anului.  Atmosfera se schimbă, luminile pline de culoare  însufleţesc oraşele. Energia e diferită, iar dacă te laşi purtat de ea, starea îţi e magică. Chiar dacă coordonatele anului 2020 nu au fost cele aşteptate, plăcerea de a dărui şi a răspândi bucurie rămâne în noi.

Care este primul lucru care-ţi trece prin minte când vine vorba de Crăciun? Decoraţiunile, bradul, masa alături de familie sau cadourile? Alegerea cadourilor poate deveni uşor dificilă, dar un cadou ales şi dăruit din dragoste este mai mult decât perfect. Imaginează-ţi un Crăciun în care cadourile sunt perfect alese şi pregătite pentru cei dragi.

De Crăciun Nashi Argan a creat o poveste inspirată din copilărie în care produsele sunt aseşate într-o cutie specială care te inspiră. Acest concept de sărbătoare te va ajută pe tine să alegi cu uşurinţă cadoul ideal.

În toată lumea există comunitatea #nashilovers care aşteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor pentru a dărui produsele de îngrijire preferate.

Pentru a te ghida am pregătit câteva instrucţiuni pentru alegerea cadoului perfect.

Prietena ta adoră parfumul tău?, dar nu ştie de unde să-l cumpere

Atunci ai produsul perfect la dispoziţie!

Love este apa de toaletă Nashi la 30 ml cu note unice inconfundabile şi care cucereşte de la prima aplicare. Prietena ta îl va adora cu siguranţă.

 

Nu eşti sigură ce să-i oferi surorii sau colegelor tale?

Dacă te gândeşti să le cumperi o mică atenţie, atunci dry hand balm este cadoul perfect. Acum ne dezinfectăm frecvent pe mâini, iar hidratarea este necesară tuturor. Crema de mâini are ulei de Argan, ulei de Migdale şi acţionează hidratând în profunzime, lăsând mâinile catifelate şi moi la atingere.

 

Mama ta este specială, deci merită să primească un cadou la fel de special.

Cadoul perfect pentru ea este aşezat cu grijă într-o cutie specială. Înăuntru va găsi un strop din dragostea ta şi daily body cream produsul care-i va hidrata şi parfuma pielea trecută prin atâtea şi atâtea sărbători de Crăciun alături de tine.

 

Iar pentru tine – Nashi Hair Gift Box

Cadoul care îţi va face Crăciunul unic.

Nashi Argan shampoo la 200 ml, Nashi Argan conditioner la 200 ml şi Nashi Argan oil la 30 ml.

Produsele se găsesc în doar în cadrul saloanelor de înfrumuseţare din ţară, iar atmosferă sărbătorilor din cadrul lor te va face să te simţi special. Vei avea parte de consilierea avizată şi de sfatul hairstilistul în alegerea produselor preferate pentru a le oferi în dar celor dragi ţie.

 

Tipsuri pentru o coafură perfectă

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi preţioase din partea hairstiliştilor Lidia Bogdan, Mihaela Vodnar, Livia Petre, Alin Toma, Constantin Cucu -Traineri Ambasadori Nashi Argan România pentru a arăta excelent în seara de Crăciun.

  1. Stylingul perfect începe de la primul pas, şamponarea.

Un scalp curat, reprezintă primul pas spre o coafură frumoasă şi uşor de realizat.

Şamponul Nashi Argan este un şampon tratament care curăţă delicat, hidratează şi conferă strălucire. Pentru rezultate ca la salon, aplică o cantitate mică în palme emulsionează şi clăteşte. Repetă dacă este necesar.

  1. Balsamul – de la hidratare la reparare

Odată ce ţi-ai spălat părul, ai nevoie de un balsam care să-ţi descâlcească, hidrateze şi să sigileze părul. Balsamul Nashi Argan are toate aceste proprietăţi , dar totodată nu încarcă firul de păr, ci îl lasă uşor şi neted la atingere. Aplicaţi doar pe lungimi şi lăsaţi să acţioneze câteva minute. Distribuie pe toate lungimile cu ajutorul unui pieptene cu dinţi mari. Clăteşte bine la final. Recomandare: dacă părul este stresat, deshidratat mai mult ca de obicei, înlocuieşte balsamul cu masca DEEP Infusion pentru rezultate ţintite.

  1. Strălucire şi hidratare cu o picătură de ulei

Înainte de a usca şi coafa părul, aplică câteva picături de ulei, pentru că acesta îţi va hidrata, va da strălucire, va ajuta la coafarea mai uşoară a părului, iar mirosul va rămâne câteva zile după aplicare.

4. La final un produs de styling de exemplu fixativul Nashi Argan, doar câteva pulverizări sunt suficiente pentru un look glam în confortul casei tale.

„Să ai puterea să vezi strălucirea din fiecare lucru sau experienţă trăită în vremuri diferite este cel mai important aspect care pot să-ţi facă sărbătorile mai frumoase.”

Echipa de traineri Nashi Argan România