Primul proiect „Nashi Store in Store” s-a realizat în Oradea.

G.One Studio by Gianina Abrudan a devenit primul salon din România „Nashi Store in Store”.

Te invităm să vedem împreună ce înseamnă conceptul NASHI şi cum a luat naştere acest proiect, deoarece povestea din spate, e una de succes chiar şi în vremurile diferite pe care le traversăm.

Nashi Argan este o gamă simplă, elegantă şi eficientă de produse profesionale pentru păr, ce satisface necesităţile tuturor femeilor de a-şi întreţine frumuseţea părului.

Având la bază Ulei de Argan certificat Bio, cunoscut pentru eficienţa sa, produsele Nashi Argan oferă soluţii pentru toate tipurile de păr.

 

#COMPANIA

Landoll Milano, compania care stă la baza brand-ului Nashi, a fost creată în anul 1966, având peste 50 de ani în domeniul de de înfrumuseţare. Începând de atunci a creat produse şi servicii adresate segmentului profesional.

#100% FABRICAT ÎN ITALIA

Produsele sunt fabricate 100% în Italia, având la baza sustenabilitatea, din ingrediente organice atent selecţionate. Landoll controlează fiecare pas în procesul de producţie: de la proiectare la fabricarea produselor. Firma este situată strategic în inima Lombardiei, unde fiecare produs este testat, realizat și verificat înainte de a fi produs lansat pe piaţa profesională. Liniile de produse complexe de la tratamente pentru păr, colorare, styling şi recontrucţie.

Landoll acoperă toate serviciile necesare saloanelor profesionale.

 

#LUMEALANDOLL

Landoll acţionează prin alegeri responsabile, cu produse de înaltă calitate, durabile din punct de vedere social. Toată energia utilizată în sistemele de producţie este obţinută din surse interne regenerabile.

Din 2015 compania este dotată și cu un sistem de osmoză inversă pentru purificarea apei utilizate pentru toate procesele. Acest sistem nu utilizează substanţe chimice pentru acest proces!

Ambalajele utilizate pentru linia Nashi Argan sunt fabricate din sticlă RPET, plastic şi hârtie reciclată PE VERDE. Mai mult, compania sprijină din 2015 „Fondo Ambiente Italiano” pentru protejarea și promovarea patrimoniul cultural italian și al mediului.

 

#FILOSOFIA

Filosofia Nashi Argan la nivel mondial este următoarea: Nashi Argan este un produs profesional, iar acesta se găseşte în cadrul saloanelor de înfrumuseţare, deoarece credem că este extrem de important ca experienţa pe care o trăieşti într-un salon Nashi este diferită.

Începând cu anul 2014 am început distribuţia Nashi în România, iar de atunci acesta a devenit unul dintre cele mai dorite şi iubite produse profesionale, atât de hairstilişti cât şi de consumatorii finali.

 

#NASHISTOREINSTORE

 

Este un proiect la nivel mondial, realizat în parteneriat cu Landoll.

Deschiderea unui salon Nashi Store in Store îţi oferă şansa de a oferi nu numai servicii, ci și posibilitatea de a combina abilităţile antreprenoriale cu stilul Nashi Argan.

Salonul Nashi Store in Store, subminează logica clasicelor saloane de înfrumuseţare. De fapt vă veţi întâmpina clienţii într-un adevărat concept store care prin designul său primitor, modern și inconfundabil, îi va învălui într-o călătorie unică. Experienţa este completată de un colţ dedicat exclusiv vânzării produselor Nashi Argan, un spaţiu în care clientul va avea ocazia să fie consiliat cu privire la produsele care i se potrivesc cel mai bine, pentru a continua experienţa Nashi Argan acasă.

Clienţii vor avea parte de o experienţă multisenzorială prin tratamente și linii complete, susţinute de sfaturile hairstilistului pentru a ajunge la frumuseţea naturală a părului.

 

#G.ONE Studio by Gianina Abrudan

Un scurt interviu hairstilistul Gianina Abrudan
  • Ce înseamnă pentru tine să deţii primul Salon „Nashi Store in Store” din România?

Sunt partener Nashi Argan şi totodată colaborator Ikon Growing Beauty, de peste 6 ani. Ideea de a-mi deschide propriul salon era în planul meu de dezvoltare de cel puţin 2 ani, dar proiectul a ajuns să fie finalizat la sfârşitul anului 2019, astfel că am deschis oficial salonul G.One Studio în ianuarie 2020.

Proiectul „Nashi Store in Store” mă face să simt că fac parte dintr-o echipă care colaborează la diferite niveluri, pentru a oferi cea mai bună experienţă atât mie ca hairstilist, echipei mele cât şi clientului final.

Spaţiul dedicat revânzării produselor Nashi îţi oferă o experienţă aparte. Ai posibilitatea de a intra în salonul nostru şi de a achiziţiona orice produs din liniile Nashi.

Datorită notorietăţii Nashi în România şi vizibilităţii pe canalele de socializare, mulţi clienţi vin în salon cunoscând deja produsul doar pentru a-l achiziţiona.

 

  • Care sunt tratamentele și produsele Nashi cele mai solicitate și apreciate de clienţii tăi?

Cele mai populare produse sunt cu siguranţă produsele de hidratare şi restructurare. Începând cu linia Nashi Argan Clasic, potrivită tuturor tipologiilor, la linia de restructurare Filler Therapy sau la liniile create special pentru anumite tipologii de păr. Nashi Argan oferă linii esenţiale și eficiente pentru toate nevoile. Clienţii sunt foarte mulţumiţi și după ce au efectuat tratamentul specific în salon, își continuă experienţa de îngrijesc a părului acasă. Odată ce ai încercat experienţa Nashi devii un iubitor al acestor produse, practic un #nashilovers – comunitatea care s-a creat în jurul brandului.

 

  • Ce îţi place la Nashi?

Am ales să colaborez cu Nashi Argan pentru că apreciez foarte mult calitatea produselor,  suportul şi protecţia pe care ţi-o oferă ca business în domeniul profesional de înfrumuseţare.

Nu pot decât să împărtășesc filosofia şi să îmbunătăţesc experiența în salon, alegând să nu fac vânzări online. Nashi Argan nu este doar un produs, ci o stare trăită la trei sute șaizeci de grade, este armonia dintre toate componentele care îl fac special, produsul care leagă coaforii de clienţi, permițându-le să aibă o experienţă plăcută, iar nouă ne place foarte mult ideea de a putea oferi clienţilor noștri un moment de relaxare.

 

  • Spune-ne despre echipa ta și despre ce face ca salonul tău să fie diferit?

Suntem o echipă faină și sunt fericită că am reușit să creăm o atmosferă în care toţi ne sprijinim, mai ales în aceste vremuri diferite pe care traversăm. Fiecare specialist din echipa G.One Studio are propria identitate profesională. Ne consultăm şi dialogăm, iar acest lucru se transmite mai departe printr-o comunicare unitară. Există o armonie, iar sfaturile lor sunt importante pentru mine şi cred că asta face diferenţa!

„Poate cel mai bun mod de a-ţi crea viitorul este să-l reinventezi.”

– cred cu tărie în acest lucru şi ştiu că munca, perseverenţa, un brand concept cu o poveste în spate te pot ajuta să ai un business de succes şi în vremurile diferite pe care le traversăm cu toţii.

 

Facebook

https://www.facebook.com/Gone-Studio-by-Gianina-Abrudan-1152425841600292

Instagram

http://gone.studio