Vară expunerea prelungită la soare, apă sărată a mării sau cea cu clor din piscină, lasă efecte asupra părului nostru.

Părul se sensibilizează, devine fragil, uscat, astfel că are mai mare nevoie de o îngrijire specifică.
Hairstiliştii afirmă că expunerea prelungită în vacanţă la soare şi la apa mării are un efect de alcalinizare asupra părului. Ne întoarcem din vacanţă cu părul mai deschis la culoare cu cel puţin un ton, mult mai deshidratat şi lipsit de strălucire.
Când vorbim de repararea părului acasă, spunem OLAPLEX! Produsele care au revoluţionat repararea şi îngrijirea părului la nivel mondial, iar noi credem că odată ce faci cunoştiinţă cu ele, părul tău se va îndrăgosti iremediabil de ele.
Haide să vedem ce produse OLAPLEX ai nevoie acasă, pentru a-ţi îngriji părul după întoarcerea din vacanţă.


OLAPLEX No.3, No.5 și No.6 vor fi cele trei produse salvatoare care te vor ajuta să redai strălucirea părului tău.
Urmează doar câțiva pași simpli, în ritualul tău de îngrijire şi efectele nedorite lăsate de soare pe părul tău vor dispărea.
De aici începe călătoria ta cu OLAPLEX!

OLAPLEX No.3 Hair Perfector™

Paşii de tratament sunt: aplică No.3 Hair Perfector pe părul curat și umed. Piaptănă-l pentru a asigura distribuirea şi saturația completă a produsului. Tratamentul preşamponare trebuie să acţioneze pentru minim 10 minute, dar cu cât mai mult cu atât mai bine!

PRO BEAUTY TIPS: Coafarea părului în împletituri sau un mic coc, ajută la păstrarea umidității părului ceea ce înseamnă că tratamentul este activ mai mult timp! Odată ce tratamentul se usucă în păr, acesta nu mai este activ. După ce timpul de acţionare a trecut, clătiţi și șamponaţi cu OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoo™. Puteți să-l lăsaţi să acţioneze pentru cele 10 minute, minime în timpul dușului sau puteți opta pentru un timp de acţionare mai îndelungat .

OLAPLEX No.5 BOND MAINTENANCE™ CONDITIONER


Următorul pas este refacerea hidratării intensive a părului!

Aplică OLAPLEX No.5 pe părul umed, piaptănă-l pentru a satura părul de produs. Balsamul se aplică şi se lasă să acţioneze , minim 3 minute doar pe lungimi. Cu cât îl vei lăsa să acţioneze mai mult cu atât părul tău îţi va mulţumi. Nu uita că l-ai lăsat sub acţiunea soarelui puternic, ore întregi, aşa că dă-i răgaz să îşi revină.

OLAPLEX No.6 BOND SMOOTHER™


Multe femei spun că utilizarea unei creme leave-in pe păr este fantastică. De ce?! Pentru că aceasta va acţionă, trata şi proteja părul până la următoarea spălare.

Cu No.6 BOND SMOOTHER, prelungeşti acţiunea paşilor realizaţi anterior: No.3 şi No.5.
În funcție de tipul de păr sau de textură, aplică o cantitate mică de no.6 în palme, apoi distribuie pe lungimi, repetă dacă este necesar. În cazul este aplicat pe părul umed, uşor zvântat cu prosopul, îl poţi distribui mai uşor cu ajutorul unui pieptene, pentru a cuprinde fiecare fir de păr. Acest produs nu se clăteşte. Se uscă şi se coafează în modul dorit. Produsul poate fi aplicat, deasemenea şi pe părul uscat pentru a redefinii coafura şi pentru a prevenii electrizarea părului.

PRO BEAUTY TIPS: Adaugă câteva picături de OLAPLEX No.7 BONDING OIL în OLAPLEX No.6 BOND SMOOTHER și aplică-l pentru un plus de strălucire și un strop de magie.

Dacă ne dorim un păr sănătos, putem ajunge la hidratarea şi repararea acestuia în câţiva paşi simpli pe care-i urmăm acasă în ritualul nostru de îngrijire cu OLAPLEX.