MY.ORGANICS

Brandul  fost lansat în anul 2012 în Italia, având ca fondatori o familie de coafori, pentru care arta îngrijirii părului a ajuns o misiune transmisă de la o generaţie la alta.

MISIUNEA Brandului

Produsele MY.ORGANICS sunt realizate din uleiuri esenţiale şi au la bază ingrediente 100% naturale. Acestea nu conţin: detergenţi, SLS/SLES, PARABENI, conservanţi chimici, substanţe de origine petrochimică, FORMADELHIDE. Produsele au certificare ECOCERT, iar ingredientele sunt crescute pe un sol organic, iar metodele şi tehnicile de prelucrare sunt BYODINAMICE. Datorită marilor concentraţii de uleiuri esenţiale, produsele Organics Pharm au ca scop generarea stării de bine a întregului organism.

FILOSOFIA Brandului

Compania a creat produse wellness realizate din ingrediente 100% naturale, având la bază o avansată cercetare tehnologică, îmbinând puterea plantelor cu evoluţia ştiinţifică de producţie. Deţin un control al calitaţii la cel mai înalt standard. Produsele MY.ORGANICS nu sunt doar simple produse de hidratare a părului, ele creează o experienţă wellness de îngrijire în profunzime a părului şi reechilibrează funcţiile organismului prin activare olfactivă datorită AROMATERAPIEI.

Toată gama MY.ORGANICS este potrivită tuturor tipologiilor de păr și piele. Puterea de vindecare a uleiurilor esenţiale, aromaterapia integrată în produsele MY.ORGANICS reprezintă alegerea sigură când vine vorba de grija pentru părul, corpul tău şi natură.

MY.ORGANICS crede într-un lanţ de producţie durabil de la fermier la client, pentru a dezvolta modele de afaceri responsabile. Avem grijă de corpul nostru având grijă de planeta noastră. Ingredientele integrate sunt organice, iar ambalajele sunt din materiale reciclabile, iar cerneală de pe ambalaj este de origine vegetală.

LINIA HYDRATING

Produsele liniei HYDRATING au fost special create pentru a satisface nevoile părului uscat, deshidratat, lipsit de strălucire şi deteriorat de procedurile chimice şi vopsirile repetate. De la o curăţare delicată la hrănire, nutriţie şi hidratare în profunzime a părului, oferindu-i în acelaşi timp volum, datorită proprietăţilor uleiurilor esenţiale. E un proces de îngrijire, un tratament pentru păr şi scalp care prin eliberarea uleiurilor volatile îţi răsfaţă întreg sistemul olfactiv.

ORGANIC HYDRATING SHAMPOO – FENICUL DULCE ŞI LAVANDĂ

Şamponul are o acţiune delicată de curăţare cu rol de hidratare şi calmare a părului deshidratat, deteriorat atât de procedurile tehnice cât şi de factorii externi. Proprietăţile hrănitoare ale uleiurilor esenţiale extrase din: fenicul, lavandă şi muşcată, curăţă delicat scalpul şi părul, restabilind echilibrul hidrolipidic. Părul rămâne moale la atingere şi uşor de coafat.

FENICULUL DULCE are proprietatea de a crește fermitatea pielii, iar ulei esenţial de fenicul calmează scalpul şi disciplinează părul.

ALOE VERA este un puternic antioxidant cu proprietăţi hrănitoare care ajută la revitalizarea scalpului şi previne căderea părului. LAVANDA –  Uleiul esenţial de lavandă este bine cunoscut pentru proprietăţile sale relaxante și liniștitoare, foarte util pentru a calma scalpul ori de câte ori prezintă  microleziuni cauzate de agenţii externi. MUŞCATA are un puternic rol de hidratare şi restructurare.

 ORGANIC HYDRATING CONDITIONER –  IAURT ŞI LAVANDĂ

O cremă cu o acţiune restructurată îmbogăţită cu proteine din iaurt şi lavandă. Repară, regenerează, conferă plenitudine, făcând părul mătăsos şi strălucitor. Proteinele din iaurt au un conţinut bogat în lipide, iar LAVANDA are proprietăţi relaxante şi calmante. După aplicare părul este hidratat, moale şi strălucitor.

ORGANIC HYDRATING LEAVE – IN – ALOE VERA

Spray fără clătire, hidratant, revitalizant, un tratament restructurant, versatil, care oferă strălucire şi volum, protejând părul de efectele termice. ALOE VERA are proprietăţi hrănitoare şi antioxidante.

ORGANIC HYDRATING SERUM – ARGAN, IN ŞI AVOCADO

Ser restructurant pe bază de extracte minerale naturale pentru refacerea structurii părului, redându-i strălucirea. Uleiul de ARGAN are rol de hidratare, iar uleiul esenţial de IN previne despicarea firului de păr. Rolul extractului de AVOCADO este acela de nutriţie şi hidratatre, iar  YLANG YLANG reface structura părului casant.

ORGANIC HYDRATING GLAZE – SOIA ŞI OVĂZ

Este un gel hidratant de structurare, îmbogătit cu extracte naturale, ideal în obtinerea volumului fără a lăsa alte reziduri în păr. Are o fixare cu memorie, iar ingredientele integrate sunt: SOIA, OVAZ, MENTĂ, EUCALIPT.

SOIA crește sănătatea părului fragil și subţire și ajută la reducerea pierderii acestuia.

OVĂZUL stimulează producţia de melanină și prin urmare creşte rezistenţa părului ajutându-l să-şi păstreze o culoare strălucitoare și uniformă. Mineralele conţinute în ovăz hidratează și previn îmbătrânirea părului, oferind corp și volum. MENTA este o plantă care are proprietăţi binecunoscute. Uleiul esenţial este utilizat pentru a reduce iritaţia și înroșirea scalpului, oferind o senzaţie plăcută de prospeţime. Uleiul de EUCALIPT extras din frunzele uscate creşte flexibilitatea părului.

ORGANIC HYDRATING MOUSSE – IAURT ŞI VANILIE

Ce ai spune de o spumă de păr cu totul specială. Spuma MY.ORGANICS este hidratantă şi conţine extract de proteine din iaurt și vanilie. Aceasta este potrivită fiecărui tip de păr. Dă volum și strălucire hrănind și hidratând în profunzime. Dacă se aplică înainte de uscare, creează o barieră de protecţie în jurul părului, protejându-l fără a lăsa reziduri și ajută la fixarea părului. Proteinele iaurtului sunt cunoscute pentru efectele revigorante asupra părului. Lipidele conţinute ajută la menţinerea cuticulei intacte și dau strălucire părului. Uleiul esenţial de vanilie are proprietăţi de regenerare, restructurare, purificare şi hidratare. De asemenea, previne despicarea vârfurilor.

ORGANIC HYDRATING ECOLOGICAL HAIRSPRAY  – ARGAN

Fixativul MY.ORGANICS este spray hidratant organic, care fixează oricare tip de coafură, fără a încărca părul. Nu lasă reziduri, se usucă rapid și poate fi îndepărtat cu ușurinţă prin periere. Pulverizarea este în parametrii ecologici.

Conţine ulei de Argan care este extras prin presare la rece din sâmburi de Argan, astfel încât își păstrează proprietăţile benefice. Ajută la revigorarea, revitalizarea, hidratarea și strălucirea fiecărui tip de păr. De asemenea, creează o barieră în jurul părului, prevenind ruperea și stimulând creșterea acestuia.

Produsele se găsesc în saloanele partenere din România, iar consilierea venită din partea hairstilistului este foarte importantă.

Suntem ceea ce mâncăm, ceea ce bem şi ceea ce aplicăm pe părul şi pielea noastră. Dacă pornim de la această filosofie simplă, vom face întotdeauna alegerile potrivite pentru ca noi, corpul nostru şi natura să fie în armonie.

MY.ORGANICS reprezintă mai mult decât un simplu produs, reprezintă o întreagă viziune sustenabilă.