Screen este un brand profesional de îngrijire al părului şi aparţine companiei Nuova Fapam companie de top în îngrijirea părului cu peste 20 de ani de prezenţă în industria de înfrumuseţare. O companie 100% italiană, prezentă în diferite țări din întreaga lume, care a reuşit să-şi lărgească orizonturile promovând valorile pe care s-a clădit compania.

”Investiția în oameni reprezintă cea mai sigură cale, ca o idee să devină un succes. Credem cu tărie în acest lucru și am promovat întotdeauna această filosofie. Echipa noastră numără mai mult de 250 de oameni. O echipă dinamică și tânără, oameni care lucrează cu mintea și inima lor pentru brand. Știm că rezultatele sunt întotdeauna obținute prin dăruire, pasiune, sacrificiu, dar mai presus de toate prin munca în echipă.”  Maria Antonietta Diodatto Parnazzini– fondatoarea brandului

LINIILE DE PRODUSE

SCREEN oferă o linie completă de produse profesionale de îngrijire a părului, concepute și dezvoltate în colaborare cu echipa de creație. Produsele SCREEN se găsesc doar în saloanele de înfrumuseţare din întreaga lume, deoarece filosofia brandului este aceea de a susţine relația directă dintre coafor şi clientul final. Faza de distribuţie rămâne un element caracteristic al demersului comercial al brandului, în apărarea profesionalismului coaforului și a siguranței clientului final.

CALITATEA

Cel mai important obiectiv al companiei a fost întotdeauna acela de a oferi clienților, atât profesioniştilor cât şi clienților finali, produse de înaltă calitate, performanțe ridicate în urma proceselor de cercetare, experimentare și inovație continuă.

BRAND PREZENT LA NIVEL MONDIAL

SCREEN este o companie globală, prezentă în peste 69 de țări din întreaga lume, inclusiv Arabia Saudită, Belgia, Cipru, Danemarca, Germania, Grecia, Guatemala, Hong Kong, Iran, Kuweit, Lituania, Malta, Maroc, Mexic, Polonia, Portugalia, Cehia, Rusia, Spania, Elveția, Suedia, Taiwan, Ucraina, SUA.

MISIUNEA BRANDULUI

SCREEN  are o misiune simplă, aceea dea a oferi soluţii inovatoare coaforului pentru îngrijirea părului, iar în acelaşi timp prin intermediul acestuia consumatorului final.

COAFORUL

Nevoile și dorințele coaforului reprezintă stimulul care determină performanţa continuă în crearea şi dezvoltarea produselor noastre, utilizând cea mai nouă tehnologie. Educaţia şi formarea profesională sunt foarte importante.  Academia SCREEN din Pescara este una dintre printre cele mai mari din Europa, se întinde pe o suprafaţă de 6800 m2 și are 2300 posturi de lucru. Azi echipa de educaţie este formată din peste 40 de coafori, iar head of education este Rocco Blasioli, împreună cu ceilalţi directori artistici împărtăşesc mai departe din know-how-ul lor, formând generaţii de coafori în întreaga ţară şi nu numai.

CLIENTUL FINAL

Pe de altă parte nevoile și dorinţele consumatorilor finali reprezintă un motor de cercetare continuă în identificarea celor mai eficiente soluţii pentru îngijirea părului.

POVESTEA SCREEN ÎN ROMÂNIA

În anul 2016 SCREEN a intrat în familia IKON Trading, completând portofoliul de produse profesionale distribuite la nivel naţional.

Brand managerul Vlad Zah a ştiut din prima clipă că misiunea sa reprezintă o provocare, dar determinarea şi încrederea în puterea brandului au reprezentat punctele forte, care au clădit şi implementat SCREEN în România. Alături de o echipă fantastică de reprezenţanţi de vânzări, SCREEN a ajuns să fie prezentat profesioniştilor din domeniul coafurii, iar azi prezenţa tot mai mare pe piaţa de beauty din România, consolidează încrederea în brand.

Echipa de traineri s-a format începând cu anul 2017, iar de atunci ne bucurăm de o relaţie tot mai solidă între trainerii SCREEN România şi coaforii prezenţi în cadrul workshop-urilor noastre. Unul dintre cele mai realizate servicii tehnice în cadrul unui salon de înfrumuseţare este colorarea părului, astfel încât punem accent pe obţinerea celor mai bune rezultate utilizând liniile noastre de vopsea în funcţie de nevoile clientului final. În cadrul workshop-urilor descoperim particularităţile şi caracteristicile vopselei, tehnici noi de colorare şi tratamente specifice, toate pentru a maximiza beneficiile produselor.

Din 2017 ne-am alăturat şi am participat alături de coaforii din România, la cel mai mare show SCREEN organizat în Italia, Grand Final Event. Un eveniment de trei zile, destinat celor peste 4000 de coafori veniţi din întreaga lume pentru a vedea trendurile anului următor prezentate de cei peste 60 de directori artistici din echipa de educaţie SCREEN Italia. Un show incredibil cu un impact major asupra viziunii brandului la nivel mondial.

În fiecare an, am adus noi linii şi am dezvoltat portofoliul de produse din ţara noastră.

 

Gamele de îngrijire sunt eficiente, inovatoare şi reuşesc datorită tehnologiei care stă la baza creării acestora, să satisfacă nevoile coaforilor şi clienţilor finali. Fiecare ingredient este integrat cu responsabilitate, iar cercetarea care stă la bază descoperirii face ca produsul nou lansat să fie inovator.

Liniile de tratament oferă soluţii simple, dar eficiente adaptate nevoilor femeii moderne. Timpul este preţios pentru fiecare dintre noi, iar provocarea brandului nostru pentru crearea liniilor de îngrijire a pornit de la acest aspect. Realizarea unor tratamente cu o acţiune rapidă şi efect instant a fost targetul nostru, iar datorită tehnologiei în continuă dezvoltare liniile create au satisfăcut pe deplin nevoile în tratarea şi repararea părului.

Liniile noastre de colorare sunt diferite datorită ingredientelor integrate în fiecare produs. Vopseaua este o vopsea tratament, fără PPD este versatilă, dinamică datorită culorilor, dar protectoare cu scalpul şi integritatea firul de păr în timpul procesului de colorare.

Brandul nostru satisface nevoile coaforilor, atât pe partea de colorare cât şi pe partea de îngrijire a părului.

Portofoliul clienţilor noştri este în continuă dezvoltare, iar legătura creată cu aceştia este foarte importantă pentru noi. Promovarea şi susţinerea reciprocă reprezintă un aspect esenţial în creşterea imaginii brandului în România.

Pentru a vedea, cele mai noi produse SCREEN şi trenduri în colorare, ne puteţi urmări pe paginile platformelor noastre de socializare facebook @Screen Romania şi instagram @screenromania #screenromania.