Anul acesta sezonul estival este amânat, datorită restricţiilor în vigoare, dar cu toate acestea, soarele devine tot mai puternic, iar părul şi pielea ta, au nevoie de protecţie împotriva razelor UVA şi UVB. În funcţie de anotimp, părul are nevoi diferite, iar vara deshidratarea trebuie combătută, utilizând produse de îngrijire specifice sezonului. Părul deshidratat este extrem de fragil, are un aspect tern, iar ruperea acestuia se face foarte ușor. Expunerea prelungită a părului la razele soarelui, apa mării sau clorul din piscină au un efect alcalin asupra acestuia, decolorându-l cu cel puţin o treaptă.  Astfel că schimbarea liniei de îngrijire a părului în această perioadă este foarte importantă.

Linia  Nashi Sun conţine Ulei de Argan, filtre UVA şi UVB. Uleiul de Argan este unul dintre uleiurile cele mai bogate în Acizi Graşi nesaturaţi. Aceştia acţionează ca o barieră împotriva evaporării care are loc în cadrul procesului zilnic de pierdere a apei, menţinând părul hidratat şi mătăsos.

După cum ştiţi produsele noastre nu conţin: clorura de sodiu, sulfaţi, fosfaţi sau parabeni, iar linia Nashi Sun oferă protecţie împotriva efectelor nocive ale radiaţiilor solare.

Filtrele naturale limitează penetrarea radiaţiilor UVA şi UVB, prevenind deshidratarea părului. Pe de altă parte filtrele fizice, reflectă radiaţiile UVA şi UVB, prevenind uscarea şi decolorarea.

SHAMPOO AFTER SUN HYDRATING

Șamponul hidratant menține elasticitatea firelor de păr și este potrivit pentru toate tipurile de păr. Îmbogățit cu elemente naturale prețioase (Ulei de Argan și Ulei de In), filtre UV, antioxidanți (Vitamina E) și substanțe care descurca părul (derivați de mătase).

lndepărtează clorul, reziduurile de sare de mare și nisip, astfel că dacă ne este permis şi mergem la plajă nu poate să ne lipsească din bagajul de călătorie.

Şamponul lasă părul ușor de aranjat. Protejează și menține culoarea părului şi restabilește nivelul de hidratare oferind strălucire. Mai mult decât atât, hrănește fără să încarce părul. Se aplică pe părul umed și se masează ușor până obținerea unei spume fine. Se lasă să acționeze timp de 3 minute, după care se clăteşte. Repetați dacă este necesar. Pentru a obține cele mai bune rezultate continuați cu masca After Sun Repairing.

MASK AFTER SUN REPAIRING

Mască este foarte hrănitoare și hidratantă, îmbogățită cu elemente naturale prețioase (ulei de Argan și Ulei de In) filtre UV, potrivită pentru toate tipurile de păr.

Repară părul deteriorat și restabilește nivelul optim de hidratare. Descurcă părul, hrănind în profunzime. Protejează culoarea și oferă strălucire părului. Se aplică uniform pe părul spălat și zvântat cu prosopul. Se masează ușor de la rădăcini până la vârfuri. Se lasă să acționeze timp de 3-5 minute, după care se clăteşte.

BEACH DEFENCE STYLING SPRAY

Este un leave-in care protejează culoarea şi descurcă părul. Practic si cu efecte imediate, această mască oferă strălucire, ţinită şi volum părului. Protecţie perfectă împotriva razelor UV. Lasă părul uşor de pieptănat şi aranjat . Oferă rezistenţă coafurii. Previne decolorarea.  Elimină aspectul firelor rebele şi previne despicarea vârfurilor. Nu necesită clătire. Se pulverizează pe părul uscat sau umed, înainte sau în timpul expunerii la soare.

SHOWER GEL BRONZE EXTENDER

Gel de duş hrănitor și hidratant, perfect pentru a curaţă delicat și a îndepărta rezidurile de clor, sare și nisip.  Este îmbogățit cu Ulei de Argan, Aloe Vera, Alantoina, Betacaroten și Unt de Shea. Este îmbunătățit cu filtre UV, are un efect anti-îmbătrânire, menține bronzul și hidratează.

NASHI ARGAN SUN CREAM SPF 15/30/50+

Cremele cu protecţie solară Nashi Sun sunt îmbogăţite cu Ulei Organic de Argan şi Ulei de Moringa care previn îmbătrănirea prematură a pielii. Acestea previn hiperpigmentaţia apărută în urma expunerii prelungite la soare. Protejează diferitele fototipuri de piele. Textura sa emolientă previne deshidratarea ţesutului , iar senzaţia aplicării este “DRY-TOUCH”.  Se aplică un strat generos pe pielea curată, înainte de expunerea la soare.

Pe perioada verii, cel mai important lucru e să nu uităm să ne hidratăm corespunzător, iar alegerea produselor potrivite pentru îngrijirea pielii şi a părului să fie realizată conform nevoilor acestora la recomadarea specialistului.