Cu siguranţă ai auzit vorbindu-se de Olaplex, dar ştii exact cum acţionează şi care sunt beneficiile pe care acest sistem de reparare le aduce părului tău?

OLAPLEX este un ingredient activ inventat de 2 cercetători chimiști, Dr. Eric Pressly și Dr. Craig Hawker, care a revoluționat  colorarea părului.  Este un produs fără siliconi, sulfați, ftalați, DEA, aldehide, și nu este testat pe animale. Olaplex este un instrument necesar care poate fi integrat în oricare serviciu profesional de colorare, datorită faptului că reduce riscul de deteriorare al părului aducând beneficii importante atât stilistului cât și clientelor. Olaplex reconstruiește legăturile disulfide din structura firului de păr. Aceste legături se rup în timpul serviciilor termice, mecanice și chimice. OLAPLEX este compatibil cu toate produsele de colorare sau decolorare .

Dacă ai părul: natural, creţ, drept, vopsit, blond, şuviţat, deteriorat sau doar lipsit de strălucire OLAPLEX se potriveşte tuturor tipologiilor pentru simplu fapt că acţionează la nivelul intern de refacere a structurii firului de păr.

Linia profesională utilizată de către haistilişti include No1. şi No2.,  iar acestea oferă specialistului o poliţă de asigurare în realizarea serviciilor tehnice pentru a menţine integritatea şi sănătatea firului de păr.

OLAPLEX No.1 Bond Multiplier™  

No.1 Bond Multiplier este primul pas al sistemului de reparare OLAPLEX folosit în salon de către hairstilisti  şi este utilizat ca un aditiv pentru a reduce deteriorarea părului în timpul decolorării , vopsirii sau al oricărui serviciu tehnic realizat. De asemenea, este folosit ca prim pas în tratamentul Stand-Alone, tratament care previne deteriorarea prin refacere și reparare.

Utilizând OLAPLEX No.1 Bond Multiplier la fiecare serviciu de colororare sau decolorare îți crești siguranța menținerii unui păr sănătos și puternic.

OLAPLEX No.2 Bond Perfector™

No.2 Bond Perfector este pasul 2 din sistemul de reparare şi are rol de a continua şi susţine OLAPLEX No.1, deoarece conţine același ingredient activ, dar este sub formă de cremă pentru o aplicare ușoară și o utilizare eficientă realizată de către hairstilist  în cadrul sistemului OLAPLEX. Este folosit pentru a uni legăturile disulfide rămase înainte și după serviciultehnic. Pasul No.2, trebuie utilizat ca etapă a tratamentului la fiecare serviciu de colorare sau decolorare pentru a obține cele mai bune rezultate.

OLAPLEX No.3 Hair Perfector™

No.3 Hair Perfector reprezintă primul pas în continuarea şi menținerea acasă a tratamentului profesional realizat în salon și conține același ingredient activ patentat ca produsele profesionale No.1 și No.2. Acesta menţine şi prelungeşte sănătatea părului între două servicii tehnice realizate în salon. OLAPLEX No.1 şi No.2 reprezintă pentru haistilişti o poliţă de asigurare în procesul de decolarare, continuând utilizarea săptămânală a No.3, îţi asiguri prelungirea şi menţinerea unui păr puternic şi sănătos. Acesta este un tratament pre şamponare şi trebuie realizat de 2,3 ori pe săptamană în cazul unui păr deteriorat.

OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoo™

No.4 Bond Maintenance Shampoo este un șampon tratament care curăţă, repară și hidratează firele de păr. După fiecare utilizare, părul devine ușor de coafat și incredibil de strălucitor când este folosit alături de sistemul integral OLAPLEX 3-4-5. Şamponul protejează culoarea părului este vegan, nu conține sulfați, parabeni sau gluten și nu a fost testat niciodată pe animale. E parte importantă a continuării acasă, a sistemului de reparare OLAPLEX.

OLAPLEX No.5 BOND MAINTENANCE™ CONDITIONER

Balsamul BOND MAINTENANCE este foarte concentrat și este folosit pentru refacerea, repararea, descâlcirea și hidratarea părului. Formula sa este creată pentru utilizarea frecventă. Balsamul are rolul de a închide cuticula, previne ruperea şi ajută la fortificarea fiecărui fir de păr, reprezintă a treia parte importantă a sistemul de îngrijire a părului acasă OLAPLEX 3-4-5.

OLAPLEX No.6 BOND SMOOTHER™

Această cremă reparatoare potrivită pentru toate tipurile de păr, notoxică, echilibrează pH-ul, nu conţine parabeni  şi este fără sulfați și fără SLS / SLES.

Este un leave-in care nu se clăteşte, hidratează și protejează părul, elimină electrizarea până la 72 de ore. Reduce timpul de uscare în timp ce netezește părul pentru un rezultat strălucitor. Poate fi aplicată noaptea ca tratament leave-in  pentru a avea a doua zi un păr uimitor şi strălucitor . No.6 BOND SMOOTHER nu se clătește. Este foarte important să ştii că  produsul pe care îl folosești este sigur pentru tine și părul tău! Mixul de ingrediente integrate într-un singur recipient rezolvă cele mai întâlnite  probleme ale îngrijirii părului.

OLAPLEX No.7 BONDING OIL™

Ulei foarte concentrat cu o textură ușoară și un efect reparator, No.7 redă strălucirea firelor de păr. Ca toate produsele OLAPLEX, acest ulei îmbunătățește structura tuturor tipologiilor de păr. Netezește părul şi cel mai important aspect e că oferă protecție termică până la 230 o C, reducând timpul de uscare. Orice păr are nevoie de hidratare, astfel că utilizarea uleiului pentru lungimi şi vârfuri creşte rezistenţa, iar ritmul de creştere este accelerat.

Gama OLAPLEX, este uşor de integrat în rutina noastră de frumuseţe, datorită faptului că este o gamă simplă şi uşor de utilizat atât de către profesionişti cât şi acasă.

Surprinde-ţi  în fotografii rutina ta de îngrijire a părului cu OLAPLEX şi postează pe Instagram/Facebook etichetând @OlaplexRomaniaOficial  şi folosind hashtag-urile  #olaplex  #olaplexromaniaoficial, iar noi le vom dăm @repost .

We love OLAPLEX  #ikongrowingbeauty